Collectief geheugen wissen

Ik ben altijd een groot filmliefhebber geweest. Film is een mooi medium om een verhaal te delen, of een idee over te brengen, zonder dat het direct “hogere wiskunde” wordt. Mede daardoor kun je dus een breed publiek bereiken.

Ik WAS een groot filmliefhebber. Dit omdat de tegenwoordige stroom diaree uit hollywood niets meer te maken heeft met film. Hollywood is een propagandamachine, en draait op volle toeren.

De films van tegenwoordig zij allemaal re-makes van oudere successen. Weinig mensen vragen zich echter af waarom dat is. De een denkt een gebrek aan nieuwe ideeen, de ander denkt aan snel en makkelijk geld verdienen. De meeste denken er echter totaal niet over na en vreten het als koek. Ze staan te juichen bij deel 4 van Jurassic Park (Jurassic World) en deel 7 van Star Wars… Wat ze niet zien is dat dit geen NIEUWE delen zij, maar HER-UITGAVEN. Maar dan met goedkeuring van de NWO.

Of het nu om de nieuwste Star Wars film gaat, of over de remake van Ghost Busters, ze hebben allemaal 1 ding gelijk: ze zijn slechter, en verkrachten het verhaal. Ze worden stuk voor stuk ” politiek correct” gemaakt. Vrouwen krijgen de rol van held, excuus negers maken deel uit van de cast en homo’s en lesbiennes krijgen een prominente rol.

Weinig mensen lijken dit echter door te hebben. Zo kon ik vroeger ooit met familie uitbundig over films praten. Tegenwoordig mijd ik het onderwerp. Zij vinden de remakes ¬†fantastisch. Ik probeer ze dan uit te leggen dat de remake in alle opzichten slechter is dan het origineel, maar dat is tegen het zere been. Men is beledigd…

Waarom die remakes? Men probeerd via dit medium een wereldbeeld op te dringen aan de jonge kijker (12 – 30) jaar. Deze jonge kijker dient niet te weten hoe het leven ooit was. Dus breng je alle films opnieuw uit ( in verkrachte vorm) opdat de nieuwe generatie niet beter weet of Star Trek is het slappe aftreksel van de laatste jaren. De intelligente versie dient verbannen te worden.

Tenenkrommend is het om te zien hoe homo’s en lesbiennes gepushed worden en de manier waarop men forceerd deze als “normaal” naar voren te brenegn. Prima als je homo bent, maar deze groep is niet 25% van de bevolking. Als ik de meeste films moet geloven gaat het wel die kant op.

Film is HET medium om een jonge generatie mee te brainwashen. Helaas vraagt iedereen naar mijn alu-hoedje als ik dit zeg. Jammer, want veel mensen zien niet in wat er werkelijk gaande is.

Als ik film wil kijken, zet ik meestal iets op uit 70, 80 of 1990. Daarna wordt het pijnlijk slecht.

Maar het feit dat weinigen inzien hoe een complete media historie wordt herschreven gaat jammer genoeg aan velen voorbij. In plaats van die troep links ta laten liggen, gaat men massaal naar de bioscoop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s